torstai 3. huhtikuuta 2014

SNY:n toinen paketti

Oho, salainen ystäväni taitaakin olla aika ripeää tyyppiä! Sain huhtikuun paketin jo eilen illalla. Sisältä paljastui ihana metallisanko täynnä pieniä pääsiäismunia, paksu kirjekuori ja taikapallo! Kerä piti luonnollisesti keriä auki saman tien huolimatta siitä, että mieheni vähän ihmetteli eikö sitä nyt oikeasti voi jättää aamuun. No ei tietenkään, hmph. Olisitko itse nukkunut tietäen, että taikapallo odottaa avaamista, kysynpä vaan! Vauva piti kerran käydä nukuttamassa uudelleen kesken aukikerimisen, mutta muuten sain tehdä sen ihan rauhassa lasten nukkuessa.
Tässä kokonaisuudessaan mitä tuo hauska pallero piti sisällään. Oli kirje sekä kahdet ohjeet kämmekkäisiin...


...kaksi kerää Sandnes Alpakka -lankaa...


...rairuohon siemeniä, sydäntupsu ja puikonsuojukset - tässä kohtaa salainen ystäväni on jälleen käyttänyt ajatustenlukijan taitojaan, meinasin nimittäin ostaa tällaiset ihan pari viikkoa sitten, mutta joku etiäinen sai jättämään ne kauppaan!


Ja tämä sievä sanko! Se sai nyt tehtävän Huitulan kynäpurkkina, mutta saattaa kesällä hyvinkin päästä parvekkeelle yrtti- tai kukkapurkiksi, on se niin nätti!


Ja sitten oli vielä tällainen mysteerisen näköinen tupsukone, jolla saa tehtyä sydämenmuotoisia tupsuja! Onneksi mukana oli myös kuvalliset ohjeet, on meinaan vähän hakusessa noiden itämaisten merkkien tulkinta.


Lämmin kiitos jälleen salaiselle ystävälleni, kyllä onnistuit jälleen ilahduttamaan! Kirjeesi oli myös ihana ja sai hymyn huulille. Meillä todella nautitaan auringosta ja ulkoilusta kevyemmissä vaatteissa. Ihania aurinkoisia päiviä sinulle haravanvarteen!

Aurinkoa ja lämpöä kaikkien teidän kevätpäiviinne!

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja runsas paketti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kyllä se vaan ilahduttaa, kun saa tällaista ylläripostia :)

   Poista
 2. ihana, pakko kyllä osallistua itsekin tuollaiseen juttuun seuraavalla kerralla, mahdottomasti iloa saa:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/4/14 12:24

  Olin jo huolissani ootteko tulleet kovasti kipeäksi kun ei mitää julkaisuja (kärsimätön =)), tai sitten kävi jo mielessä että olettekohan reissussa, uskallanko lähettää pakettia kun säilyy vaan viikon luukussa ;) mutta kiva kuulla että paketti loksahti kohdilleen =) heh joskus olen ajoissa ja joskus jääpi vähän viime tippaan... tätä työstin jo edellisen paketin kanssa samaan aikaan nii valmistui ajoissa =) linkin sydämen tekoon löysin ite youtubesta https://www.youtube.com/watch?v=nU5ZziuJT6s =)
  Onneksi haravahommia aika vähän mutta selkä kiittänyt paria puukuormallista =) ja istutuksetkin huutavat siivoamista =D mutta kevät on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi4/4/14 12:25

   sny21 siis =)

   Poista
  2. Kiitos linkistä! Kyllä tässä vähän pyöri flunssaakin ja tytär teki pari hammasta muutaman korkean kuumepäivän kera, mutta pääasiassa on vaan ollut "niin kiire" ja aina jotain muuta tekemistä, ettei ole muka saanut aikaiseksi. Lupaan parantaa tapani! :)

   Poista
 4. Todella upean paketin olet saanut. Kiva tuo sydäntupsulaite :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauska! Suunnittelin jo ensi joulun kuusenkoristeita ja sukkien resoreihin tupsuja ja ja ja... :D

   Poista
 5. Ihastuttava Taikapallo sisältöineen ja ämpäreineen, mahtavaa SNY-lahjontaa. Sinua hemmotellaan!

  VastaaPoista
 6. ihana pääsiäispaketti <3

  VastaaPoista