Kevään 2014 viimeinen SNY-paketti

Satuin olemaan juuri sopivasti liikkeellä, kun sain tekstiviestillä ilmoituksen noutoa odottavasta paketista ja pääsinkin hakemaan sen melkein samoin tein. Eipä pettänyt ystäväiseni tälläkään kertaa, laatikko oli jälleen pakattu täyteen ihanuuksia!



Ensimmäisenä paketista paljastui neljä kerää Novitan Kotiväki Kartano -puuvillalankaa aivan ihastuttavassa keltaisessa sävyssä. Langassa on kaunis kevyt kiilto, joka ei ihan nyt kuvista välity. Tuo väri on aivan ihana! Sny:ni oli ajatellut tätä minulle kesätoppiin ja mukana oli myös pari Novitan ohjetta. Minulla on juuri nyt työn alla itselleni kesäpaita edellisen paketin pellavalangoista, katsotaan innostunko omimaan nämäkin omiin vaatteisiini vai tekisinkö sittenkin mekon tyttärelle, keltainen kun on ihan Sipuliinan väri... Hmm hmm...


Paketista löytyi myös hiekkaleluja lapsille. Huitula on mummilassa yökylässä eikä päässyt itse vielä arvioimaan saamisiaan, mutta olen varma että traktori saa täyden hyväksynnän, poika kun on auto- ja moottorimiehiä henkeen ja vereen.


Lopuksi paketista kuoriutui vielä Tex Mex -tortillasipsejä, pari lakua, teepaketti ja pyöreitä, monivärisiä strösseleitä, sekä kakkupitsimatto. Hauska sattuma, että minulta löytyy aivan täsmälleen samanlainen! Vaan sepä ei ollenkaan haittaa, sillä pitseillä on pitkä kuivumisaika ja ehdin jo vähän harmitella, etten itse tajunnut saman tien tilata kahta mattoa. Jälleen kerran siis nappisuoritus salaiselta ystävältäni - KIITOS sinulle jälleen kerran, ja erityiskiitos ihanista, pitkistä kirjeistäsi!


Ja kyllä vain, ystäväni pysyy edelleen salaisena! Hitsin vimpulat, ehdin jo innoissani odottaa salaisuuden paljastumista, mutta hänpä ilmoitti paljastavansa itsensä vasta myöhemmin kuun lopulla. Mokoma päätti pitää jännityksessä ihan loppuun asti! Malttamattomana siis odotan vielä viimeistä yllätyspostia!

Kommentit

  1. Ihana paketti! :) Joskus vois harkita tuohon osallistumista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Kyllä suosittelen ehdottomasti! :)

      Poista
  2. Onpas todella kiva paketti, tuo langan väri on kesäinen! :)

    VastaaPoista
  3. Vaikka keltainen ei kuulu suosikkiväreihin, mutta nätin pirtsakkaa keltaista! :)
    Ja muutenkin tosi kiva paketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, kuten jokainen sny:ni paketti - mulla kävi kyllä tosi hyvä tuuri parin kanssa! :)

      Poista
  4. Upea paketti ja minusta on kivaa, ettei vielä paljastanut itseään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on on, olen vaan niin susihuono odottamaan mitään yllätyksiä! :D

      Poista
  5. Anonyymi8/6/14 08:05

    noh niinpäs olikin samanlainen =O tuijotin vain tuota sin etummaista kakkua niin silmäkovana etten huomannut tuota takimmaista pitsiä, tosin olin jo hankkinut tuon "muotin" ennen tuota sin päivitystä =) mutta onpahan nyt varalla toinen jos hajoaa ja saa tehtyä useamman kerralla =) ja kuten sanoin miuta onni suosi arvonnoissa ;) sny21

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä oikeasti aika hauska sattuma, noita kun on kuitenkin niin paljon erilaisia! :) Kiitos postikortistasi, se tuli tänään!

      Poista
    2. ollos hyvä =) harmitti vaan ku valikoima hitusen huono ja olin niin hämmentynyt alkaneesta rankkasateesta että taisi tekstistäkin tulla aika sekava =D

      Poista
  6. Kiitos kovasti ihanista paketeista. Hain paketin jo perjantaina postista, mutta en ehtinyt aiemmin lisätä postausta blogiini. Paketit olivat todella minun näköisiäni. Ja löysin itselleni uuden suosikkilangan Strömpegarnin ohuet sukkalangat. :) Piti käydä ostamassa itselleni uusia keriä, kun huhtikuun paketin langat olin ehtinyt neuloa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole oikein hyvä! Tosi kiva, että tykkäsit niistä ja että vieläpä ihastuit noin kovasti valitsemaani lankaan! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit