Pupuvaunuverho

Ystäväni toivoi pienelle tyttärelleen edellisen vaunuverhon lisäksi vaaleanpunasävyistä verhoa. Kangaskätköstä löytyi juuri sopiva pala ohkaista ruudullista puuvillakangasta. Söpöstykseksi applikoin käsin nukkuvan pupun pikkutilkuista.



Talven tuloa ajatellen tein verhosta kaksipuoleisen, jolloin se suojaa vähän enemmän. Sisäpuoli on vanhasta lakanasta. Kanttinauhaa riitti juuri sopivasti solmimisnauhoiksi.



Renkaat löytyvät jo ennestään edellisen vaunuverhon jäljiltä, ne eivät nyt päässeet kuvaan. Mutta sainpas tällä kertaa mustia sirkkarenkaita! (Ja onnistuin kiinnittämään ne väärinpäin... Onneksi se ei haittaa käyttöä, eikä ole kuin pieni kosmeettinen haitta...)



♥ Suloisia unia pikku-Ennille ♥

Kommentit

  1. Ihana <3 Vaunuverho vois olla ihan kätevä... Meillä ei oo mitään sellasta käytössä, aina vaan jonkin harson oon siihen eteen askarrellut, jos aurinko paistaa ikävästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla oli esikoisen kanssa myös vaan harso käytössä. Kuopukselle hankin verhon ja kyllä se vaan on kätevämpi ja kivempi käyttää, suosittelen! :)

      Poista
    2. Täytynee käskyttää äiti ompelukoneensa ääreen :D Itse en ala tekemään.. Ei oo taitoa eikä kärsivällisyyttä opetella :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit