tiistai 9. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän siniristilippukakku

97. itsenäisyyspäivää juhlistettiin meillä näin isänmaallisissa tunnelmissa. Samalla kertaa vietimme myös lankoni ja hänen puolisonsa tupaantuliaisia. Tarkoitukseni oli vielä kirjoittaa onnittelut kakkuun elintarviketussilla, mutta kuten aika usein lapsiperheessä taitaa käydä, eteen tuli muutamia liikkuvia tekijöitä ja se koristelu sitten jäi muiden asioiden jalkoihin. Lopputulos oli siis hyvin yksinkertainen Suomen lippu.


Kakussa oli täytteenä valkosuklaamousse ja mustikoita, ja erään kehun mukaan se oli parasta koskaan tekemääni! Kuorrute on sokerimassaa.

1 kommentti:

  1. Hieno kakku! Ja kiitos syksyn SNY-kierroksesta salainen ystäväni. :D

    T. Mia

    VastaaPoista