Vuoden ensimmäinen SNY-paketti

Viime perjantaina sain tämän kevään SNY-pariltani kommentin, jossa hän kertoi paketin lähteneen vihdoin matkaan. Kuten jo kommenttiin vastasinkin, oli itse asiassa vain hyvä juttu, että paketti tuli vasta näin loppukuusta eikä osunut pahimpien muuttorytäköiden keskelle! Pakettikortti saapui eilen ja noudin lähetyksen saman tien. Maltoin jopa odottaa avaamista uutta kotia katsomaan tulleiden vieraiden lähtemiseen asti, jotta sain tutkia sisältöä ihan rauhassa.

Paketista löytyi sekä kaunis kortti että lakuja (lempiherkkuani suklaan lisäksi), joita tuli tänään napsittua muutama akuuttiin makeanhimoon.


Syvemmältä aatikon uumenista paljastui kerät Schachenmayr Regia Adventure Color- ja Schoppel-Wolle Zauberball -lankoja sinisissä sävyissä (tiesittekös muuten, että Zauberball on suomeksi taikapallo?) Nämä ovat molemmat minulle ihan uusia neulottavia, mutta molemmille keksin jo käyttöä... 


Tämän kuun paketin teema oli jin ja jang, ja sinisen vastaväriksi parini oli laittanut oranssia seiskaveikkaa ja vielä kerän keltaista päälle. Näidenkin käyttöön sain heti ideat, nyt täytyy vaan pistää puikot sauhuamaan ja neulaista pari vähän isompaa työtä alta pois jotta pääsee aloittamaan uusia juttuja - itse kun en osaa neuloa kuin yhtä työtä kerrallaan!


Ja tässä kuulemma paketin myöhäisen lähetyksen syy: ihana parini oli neulonut minulle sukat! Jos tunnistan oikein, malli taitaa olla piirakkasukka.


Sukka on juuri sopiva ja istuu 36/37-kokoiseen jalkaani kuin valettu.


Tässä vielä ensimmäisen paketin sisältö kokonaisuudessaan. Kiitos sinulle Salainen Ystäväni runsaasta, ihanasta paketista! Kyllä piristi ja ilahdutti. Ja nyt alkaa olla kotikin jo siinä kunnossa, että ehtii jälleen neuloa! Tämä yli puoli kiloa lankaa pisti lankalaihikseni niin plörinäksi, että jos mielin päästä tavoitteeseeni, pitää tosiaan pistää reippaasti neuloen!

Kommentit

  1. Aivan upea paketti ja todella kauniit sukat!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kokonaisuus ja suloista lahjoittaa keväiset sukat.

    VastaaPoista
  3. Olipas kiva paketti! Piirakkamalli sopii kivasti kirjaviinkin sukkiin :)

    VastaaPoista
  4. Ihana paketti! Melkein yhtä ihana ku mun ♥
    -Miukkuli- (ei jaksa kirjautua vieraalla koneella)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun paketti oli kyllä kanssa aivan huippu! :)

      Poista
  5. Ompas sinua hemmoteltu!

    VastaaPoista
  6. Mukavaa kun paketti oli mieluinen. Oikein päätelty, piirakkasukkahan tuo on. Hyvä kun tuli sopivan kokoiset.
    Taikapallo! On kyllä sopiva nimi tuolle langalle. Enpäs tiennytkään. Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä näistä keksit. Seuraavaa pakettia täällä jo kovasti yritän kasata.
    t. Sny:si

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli, kiitos vaan kovasti :) Jään innolla odottelemaan!

      Poista
  7. Ihana paketti! Ja kauniit piirakkasukatkin :) Tässäpä ois sulle haastetta... http://helyes.blogspot.fi/2015/04/haaste-millainen-aiti-olen.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, minäpä tartun siihen kun ehdin! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit