Lankalaihis 2015: 5/12

Niin on toukokuukin ja sen myötä koko kevät mennä hurahtanut! Jo viime lankalaihiskatselmuksessa mainitsin maaliskuussa valmistuneesta huivista, jota en vieläkään ole kuvannut. Se ei päässytkään hääasusteeksi, kun päivä oli sitten kuitenkin vähän viileämpi ja valitsin mekon päälle neuletakin. Jospa kesäkuu ja aurinko vielä innostaisivat vaikka pieneen kuvausretkeen!

Laihissaldo näyttää nyt positiivisen negatiiviselta (ehhehehe!)! Toukokuun alussa kävin varastoani tarkalla silmällä läpi ja arvoin reilun puolen kilon paketin korkkaamattomia keriä. Saldoa kasvattaa lisäksi toisena arvontapalkintona olleet villasukat ja Sipuliinan pipo. Olen myös neulonut parit nukenvaatteet, mutta niistä teen sitten yhteispostauksen myöhemmin, vielä on muutama työn alla!


Kokonaissaldo näyttää nyt oikein hyvältä! Koko vuoden tavoitteenihan on siis -770 g, eli että saisin lankavarastoni pienennettyä neljään kiloon. Siihen ei olisi enää paljoa matkaa, jos hankinnat ja saannit pysyvät maltillisina! Ainoa plussani tässä kuussa oli SNY-paketissa tullut vyyhti.



ostettu/saatu käytetty erotus
tammi 0 -411 -411
helmi 0 -334 -334
maalis 650 -182 468
huhti 650 -261 389
touko 50 -782 -732
kesä

0
heinä

0
elo

0
syys

0
loka

0
marras

0
joulu

0
yhteensä 1350 -1970 -620


Huhtikuun lopussa haaveilin lämpimistä päivistä, jolloin voisi neuloa hiekkalaatikon vierellä. Niin lämpimiä päiviä ei toukokuussa ollutkaan kuin muutama, ja ne käytettiin muihin hommiin. Jospa kesäkuussa pääsisi toteuttamaan tämänkin - eilen jo pääsin nauttimaan auringossa neulomisesta omalla terassilla ja kesämekko päällä!

~~~~~

Lisäys klo 22 jälkeen:
Puikot sauhuten sain keskeneräisen sukkaparin vielä toukokuun viimeisen päivän iltana valmiiksi, ja se vetäisi lukemat uuteen uskoon:



ostettu/saatu käytetty erotus
tammi 0 -411 -411
helmi 0 -334 -334
maalis 650 -182 468
huhti 650 -261 389
touko 50 -876 -826
kesä

0
heinä

0
elo

0
syys

0
loka

0
marras

0
joulu

0
yhteensä 1350 -2064 -714

Jee, näillä mennään! Täältä tullaan kesäkuu!

Kommentit

  1. Pitäisi varmaan itsekin ruveta lankalaihikselle, tuota lankaa kun on kertynyt yli seitsemän kiloa... Ehkä sitten ensi vuonna! (Niin vissiin, lisää vaan lankaa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen tilastointi kutittelee jotain mun sisäistä mielihyväkeskusta, musta on ihanaa nähdä kulutus selkeinä numeroina! Yksi ihan loistava työkalu tähän avuksi on Ravelryn Stash, johon vuodenvaihteessa kuvasin, punnitsin ja luetteloin KAIKKI langat, mitä mulla on. :) Sieltä on tosi kätevä heti uuden ihanan ohjeen löytäessä tarkistaa, että olisiko mulla olemassa jo siihen sopiva lanka, tai etsiä tietylle langalle sopivaa projektia! Suosittelen, itse olen jo aika koukussa laihisteluun! :D

      Poista
    2. Musta tuntuu, että lankalaihistelussa mun itsekurini olisi vielä huonompi, kuin oikeassa laihistelussa. :D Pari viikkoa sitten päätin, että en ennen Vironmatkaani (kesäkuun toinen viikonloppu) osta yhtäkään kerää lankaa, ja silti menin Lankahamsterit -ryhmästä nappaamaan kerän kivannäköistä Novitan raitalankaa. :D Piti palkita itseni 100 euron lankashoppailubudjetilla Karnaluksissa mikäli onnistun, mutta noh, taidan silti ostaa Karnaluksista vähintään satasella lankaa. :D

      Poista
    3. Mä luulin ihan samaa ja olen yllättännyt itseni todella positiivisesti! En ole tainnut ostaa kuin yhden vyyhdin heräteostoksena! Kuolaan kyllä usein nettilankakauppojen ihanaakin ihanampia vyyhtejä, mutta jotenkin nyt ensimmäisenä on aina ajatus "mitä teen tästä" ja "onko mulla jo samankaltaista, josta en ole tehnyt mitään" sen "PAKKO SAADA" -fiiliksen sijaan. :) Positiivinen käänne! Ja tietysti taustalla on se ajatus, että kun saan ihanuudet lankavarastostani käytettyä, voin ostaa hyvällä omatunnolla niitä lisää... :D :D

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit