tiistai 19. maaliskuuta 2013

Duudsonikakku

Duudson vai duudsoni? Googlekaan ei pikakatsauksella osannut vastata tähän. Onpa muuten typerä sana, kun sitä hetken aikaa pyörittelee.

Nuorin veljeni täytti 12 vuotta ja tein kakun tarkasti toiveiden mukaan. Koko kakun päällinen on mustaa ja punaista sokerimassaa. Ei muuten mennyt ihan lempparipuuhiin noiden vinoneliöiden leikkaaminen. Sainkin serkkuni taholta vähän nenäkkäitä huomautteluja siitä, että neliöt eivät ole ihan viivasuorassa linjassa... Katsotaan vaan Vesku, erotanko ensi kerralla sokerin suolasta, kun tarttis tehdä sinne kakkua!


En vaan ymmärrä, miten kakun pinta voi näyttää kuvassa noin ruttuiselta ja muhkuraiselta, kun se ei luonnossa ollut yhtään noin epätasainen. Hyvinpä maistui kuitenkin taas. Täytteenä oli lötkiskakustakin tuttu diplomaattikreemin ja säilykemandariinien hyväksi havaittu yhdistelmä. Makeaa, niin makeaa, ja niin hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti