Paavo Pesusieni -kakku

No mutta sehän on Paavo! Tätä kakkua oli tosi hauska tehdä ja olen lopputulokseen harvinaisen tyytyväinen, useimmiten kun tuppaan olemaan itse itseni pahin kriitikko. Yleensä kuorrute yritetään saada mahdollisimman sileäksi ja tasaiseksi kakun päälle, mutta tähän sai oikein tarkoituksella painella koloja! Koko kakun päällinen kaikkine yksityiskohtineen on vaahtokarkkimassaa, lukuunottamatta mustia kohtia, jotka tein sokerimassasta. Täytteenä kakussa on maitosuklaa- ja mangomousset ja kakku pääsee tänään kahdeksan vuotta täyttävän tytön juhlapöytään.

Pave tässä moro!


Paljon onnea Alli!

Kommentit

  1. Aivan ihana Paavo, mun lemppari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä en itse asiassa tykkää siitä ohjelmasta yhtään, mutta onhan tää hahmo kyllä aika symppiksen näköinen. :D

      Poista
  2. Hieno!! Teitkö vaahtis/sokerimassat itse?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sokerimassat ostan valmiina, lähinnä mustaa ja valkoista ja niitä sitten värjäilen tai sekoitan vaahtismassaan, jonka teen itse. Valmiista vaahtokarkeista tosin. Pitäisikin kokeilla joskus sen tekemistä itse tehdyistä vaahtiksista!

      Poista
  3. Tää on aivan ihana! Mä en kyllä raskis syödä Paavoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Synttärisankarin ilme oli kuulemma ollut näkemisen arvoinen, kun kakku kannettiin pöytään. Mitähän oli tuumannut leikkaamisesta?

      Poista
  4. ihana kakku!!! itellekin sopisi nuo "juusto"kakut kun ei se päällinen asetu ikinä niin hyvin kuin haluaisin =D sny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä se on aikamoisen harjoittelumatkan vaatinut mullakin, eikä ihan aina onnistu vieläkään... :D Tosin nykyään menee yleensä niin kuin haluan, kun teen kuorrutemassan useimmiten itse!

      Poista
  5. Tosi suloinen ja kertakaikkiaan upea kakku! Itse en tuosta Paavo Pesusienestä ole koskaan välittänyt, mutta kyllä tämä kakku vetää suun hymyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon! Mulla on aivan samat fiilikset! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit