Vaunuverho ja neuvolakortin kannet

Ystäväni odottavat pientä tyttöä syntyväksi hetkenä minä hyvänsä. Pari viikkoa sitten tulevalle äidille järjestettiin vauvajuhlat ja minä tein lahjaksi vaunuverhon ja neuvolakortin kannet pöllöteemalla, Oona kun on kovasti ihastunut pöllöihin. Väreissä otin vähän riskejä: tiesin Oonan pitävän limenvihreästä, mutta muut värit menivätkin sitten vähän arvailuksi. Vaunuverhon kaavan piirsin oman erittäin toimivaksi todetun verhoni pohjalta. Verhon saa sidottua kiinni sivuilta pitkiksi jätetyillä kanttinauhoilla - ei muuten lepata tuulessa! Kangas on kevyttä ja hengittävää puuvillapopliinia, ei tukahduta kesällä. Pöllön applikoin tilkkulaatikosta löytyneistä paloista.



Vauvan neuvolakortti kelpaa sujauttaa näihin pöllöisiin kansiin. Kannet on ommeltu samoin kuin aikaisemmatkin. Vähän piti pöllöjen lisäksi saada jotain muutakin samaa näihin kansiin verhon kanssa, ja niinpä ompelin neuvolakansien vuorin samasta kankaasta kuin vaunuverhon pöllön.



♥ Tsemppiä, onnea ja pitkää pinnaa Oonalle ja Sepolle odotuksen loppumetreille! ♥

Kommentit

  1. Aivan ihanat lahjukset :) Katselin myös noita aiempia neuvolakorttikansia, tosi kivoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nämä kannet ovat kyllä söpöjä! :)

      Poista
  2. Kylläpä on ihana lahja, tosi söpöt ja käytännölliset! Itse en ole näköjään vieläkään saanut neuvolakortin kansia tehtyä :) verhokin olis varmastikin kesällä kätevä, pitääpä koittaa ehtiä sellainenkin tai jatkaa huivilinjalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kannattaa kyllä kokeilla, se on helppoa ja hauskaa!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit