Vink-huppari

Tiedättekö, kun välillä (tai itse asiassa aika usein) käy niin, että sitä oikein rakastuu johonkin superihanaan juttuun? Tämän Murun Vink-luomupuuvillaneuloksen kohdalla minulle kävi niin. Ensinnäkin tuo kuosi on aivan mielettömän suloinen ja siihen ihastumisen perusteella se nettiostoskoriin päätyikin. Varsinainen rakkaus roihahti paketin saapuessa. Kangas on uskomattoman pehmeää, tiivistä ja laadukasta. Ompelemaan oli päästävä HETI.

10-kuinen "vauva" on hillitön kiipeilijä

Tyttärellä oli tarve hupputakille viileiden säiden automatkoja ynnä muita vastaavia varten ja kangas oli juuri passeli sitä varten. Hupparin kaava on Panda Ottobre 3/2012:sta. 


Tästä tuli sellainen ihanuus-vaate, että tahtoisin pitää sitä Sipuliinan päällä koko ajan. Voi vaan tulla vähän kuuma sisällä. Onneksi 80 cm on vielä sen verran reilu koko, että taitaa mennä jos nyt ei ihan syksylläkin niin ainakin koko kesän.


Vetoketjun ompelu on inhokkipuuhaani, ja tämänkin sain yleensä luistamastani harsimisesta huolimatta ratkoa pariin otteeseen irti, kun se ei vaan kertakaikkiaan suostunut asettumaan siististi. Hyvä että ratkoin, koska lopputuloksesta tuli sitten kuitenkin hyvä.

Ja johan siihen ehti jo läikkyä jotain.

Hihansuut, huppu ja etureunat on kantattu resorilla. Helmaankin oli tarkoitus laittaa pitkä resori, mutta sitten vetskari olisi jäänyt liian lyhyeksi. Oikein hyvä on näinkin.


Hupun vuori on Sipuliinan kummitädiltä vuosikausia sitten saadusta ohueksi ja pehmoiseksi hiutuneesta t-paidasta. Sateenkaaret menivät väärinpäin, kun toisinpäin kangasta ei riittänytkään. Mutta eipä tuo menoa haittaa, ihana se on silti.



Muru-neuloksia löytyy ainakin vielä täältä.

Kommentit

  1. Oi mikä ihanuus <3 :)

    VastaaPoista
  2. Tosi herttainen pieni huppari. <3

    VastaaPoista
  3. Ihana! Tuosta kankaasta minäkin haluaisin hupparin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mari veit sanat suustani =) kelpaisi itsellekin =) sny21

      Poista
    2. No siitä vaan kangasta tilailemaan! :D Tuo kangas on kyllä niiiin söötti. ♥

      Poista
  4. Kuinka ihana toi huppari! :) Ostin joskus messuilta kaks Murun pinssiä, toisessa on just toi pupun kuva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kattelin kanssa nettisivuilta että se pupunen taitaa olla useammassakin paikassa :) ja saa ollakin kun on noin söpö!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit