Lokakuun roosa SNY-paketti

Pesukoneemme hajosi ja vietiin huollettavaksi. Tämä on oleellinen seikka lokakuun SNY-pakettini kannalta, usko pois.

Eilen illalla kävin äitini luona pesemässä pyykkiä. Olin unohtanut puhelimeni kotiin. Harmittelin vähän, koska odottelin viestiä paketin saapumisesta - olin päätellyt sen erittäin todennäköisesti tulevan sinä päivänä. Olisin voinut noutaa paketin kotimatkalla, jos noutomahdollisuudesta ilmoittava viesti olisi tullut pesukoneen pyöriessä. Ei auttanut kuin neuloskella pyykkien peseytymistä odotellessa.

Kotiin palattuani tarkistin heti puhelimen: ei yhtään viestiä! Hienoinen pettymys hiipi hipiään, mutta ajattelin, että viesti saattaisi tulla vielä vähän myöhemmin...

Ilta kului ja puhelin pysyi hipihiljaa. Olin jo lähes luopunut toivosta, kun tuli aika lukea Huitulalle iltasatu. Pojan nukahdettua tarkistin puhelimeni vielä kerran - ja huomasin sen olleen lentokonetilassa tuntikausia! Normaalitilaan vaihdettuani puhelin alkoi kilkattaa - joukossa myös koko illan odottamani noutoviesti! Kiskaisin takin päälleni ja kipaisin lähikauppaan pikavauhtia.

Tällainen paketti automaatissa sitten odotteli. Meinasin pysäköidessäni pakittaa parkkipaikkaa reunustavaa kaidetta päin, niin innoissani olin!


Ensimmäinen kerros näytti tältä...


...ja loput paljastuivat pakkauspaperin alta.


Kyllä hykertelin tyytyväisyydestä näitä hypistellessäni!


Paketti sisälsi vaaleanpunaiseen lokakuuhun sopivasti kaksi kerää ihanan hempeän värisiä Roosa nauha -lankoja (varsinkin vadelmanpunaiseen ihastuin kovasti)...


...ihanan oranssin pöytäkynttilän sekä Novitan neulojan tarvikepakkauksen...


...herkkuosastolta Dumle-keksejä ja valkosuklaarusinoita...


...ja viime paketista uupumaan jäänyt sukkaohje, Roosa nauha -sukkaohjekuvasto, Marimekon servettejä ja aivan ihastuttava Pikku Myy -kortti. Kortin tekstille naurahdin ääneen: Onni on rauhallinen tuokio kiireisessä päivässä. Se sopii elämäntilanteeseeni kuin nenä päähän. Minulle tuo rauhallinen tuokio on usein Sipuliinan päiväunihetki. Hetken hengähdystauon jälkeen jaksaa taas touhuilla!


Aivan ihana paketti, lämpimät kiitokset sinulle Salainen Ystäväni! ♥ Tästä tuli niin kovin hyvä mieli, ihana piristysruiske harmaan, hyytävän ja sateisen syksyn keskellä.

Kommentit

  1. Onpas ihana ja runsas paketti. Ystäväsi on panostanut oikein kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, olen aivan ihastuksissani :)

      Poista
  2. Slurps nuo rusinat :P. Runsas ja ihana paketti. Ajatuksella koottu paketti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Rusinapussi on avattuna kaapissa, sieltä aina välillä nappaan suuhuni yhden tai pari :)

      Poista
  3. Ihana jälleen huomata, että paketti ilahdutti sinua! Noita lankoja mietin, mitä ovatko liian hempeän värisiä, mutta otin riskin! :) Jogurttirusinat ovat minun heikko kohtani, yritän koukuttaa sinutkin. ;) Terkuin SNY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lankojen väreistä oikeastaan ruskean sävyt ja vaaleanliila (yksinään, sekin näyttäisi varmaan ihanalta vaikkapa mintunvihreän, keltaisen ja korallin kanssa) ovat ainoita, joita en oikein osaa käyttää, kaikista muista tunnun pitävän. :D Jogurttirusinoista minäkin pidän kovasti, nämä Pirkan valkosuklaiset yllättivät makeudellaan, niitä en pysty syömään kerralla kuin pari - hyvä niin, kestääpähän pussi pidempään!

      Poista
  4. Upea paketti hienolla teemalla!! =) Taitaa itellä jäädä tänäkin vuonna ajatus tasolle tuo Taitopuotiin lompsiminen kun niin "hankala" mennä keskustaan asti =D kirpsakkaa pakkaspäivää teille Jutta! =)

    VastaaPoista
  5. Ihana paketti :))

    Ja arvaa mitä - lisää paketteja ois tulossa, koska sä oot voittaut mun blogin arvonnassa yrttiruukun ja sakset :))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit