keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Huhtikuun SNY-paketti

Eilen aamupäivällä sain SNY-kierroksen emolta paketin seurantakoodin sisältävän viestin. Syötin koodin heti puhelimeni Posti-appiin, joka kertoi paketin olevan kuljetuksessa ja oletetuksi toimitusajaksi 16:00. Sitten unohdin autuaasti koko asian ja muistin tarkistaa paketin tilanteen vasta myöhään illalla. No, paketti olisi ollut noudettavissa, mutta posti oli mennyt kiinni seitsemältä. Ei siis auttanut kuin odotella aamuun asti. 

Meillä on nyt parin viikon sisällä flunssa iskenyt kyntensä jokaiseen perheenjäseneen. Parin viime päivän aikana on alkanut itse kenenkin hermoa kiristää jatkuva sisällä olo ja tänään päätimme tehdä lasten kanssa nopean retken postin lisäksi kirjastoon. Piristi muuten selvästi kaikkia! Vaikka meillä on tosi paljon lastenkirjoja, joista suurta osaa ei ole ehditty edes kertaakaan lukea, on kirjastosta lainatuissa kirjoissa silti jotain ihan omanlaistansa taikaa ja viehätystä. Lasten tutkiessa löytöjään pääsin itse melko rauhassa avaamaan ja kuvaamaan pakettini.


Ja kaikenlaista kivaahan sieltä paljastui. Parini oli pakannut mukaan uusimman Novitan sekä Taito-lehden. Pikaiselle selailulla Taito vaikutti mielenkiintoiselta ja ainakin Lankakauppa TitiTyystä kertovan jutun aion lukea tarkkaan. Novitassakin näytti olevan ainakin pari kivannäköistä perusneuletta ja ihastuttava palmikkoneuletakki!


Parini oli myös laittanut pakettiin omia lempilankojaan. Tätä vyötteetöntä kerää epäilin Nalleksi ja pikaisen googlettelun jälkeen totesin olevani oikeassa, se on Novita Nalle Luontopolkua värissä Joulupuu.


Sain myös kaksi kerää Dropsin Baby Alpaca Silkiä, joissa on aivan ihastuttava, puuterinen, pienen aavistuksen roosaan taittuva sävy. Lanka on ihanan pehmoista!


Tässä Novitan Kotiväki Kartanossa on sellainen vihreän sävy, joka vie ajatukset heti alkukesään, kun koivunlehdet eivät vielä ole tummuneet lopulliseen vihreyteensä. Näiden kerien myötä lankalaihissaldo lihoi jälleen 300 grammalla ja tilanne alkaa näyttää uhkaavalta. No, elättelen toiveajatuksia SNY-vapaista ja paljon neulomista sisältävistä kesäkuukausista...!


Kahvipaketti on kaunis ja kieltämättä ihan minun näköiseni! En itse juo peruskahvia oikeastaan ollenkaan, olen "juon maitoni kahvilla" -tyyppi. Kahviloiden maitokahveista pidän! Paketti ei kuitenkaan jää käyttämättä, kyllä se pääsee mieheni ja vierailijoiden kuppeihin. Saatan itsekin maistaa sitten kupillisen. 

Kiitos jälleen salaiselle ystävälleni piristävästä paketista! Jospa tämä flunssakin alkaisi pikkuhiljaa taittua, olisi kiva päästä nauttimaan kevätauringosta ja kunnolla pihahommiin!

4 kommenttia:

 1. Alpakka silk on ihanan pehmeää ja juuri tuo väri on ihana. Työharjoittelussa olen sitä hypistellyt useaan otteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt pitäis vaan keksiä mitä ihanaa siitä tekisi :)

   Poista
 2. Voi, miten ihanan paketin olet noutaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä pelasti tämän päivän :)

   Poista