torstai 30. huhtikuuta 2015

Lankalaihis 2015: 4/12

Aikomukseni oli kirjoittaa ihan toisesta asiasta, mutta sitten tajusinkin että tänäänhän on huhtikuun viimeinen päivä ja näin ollen lankalaihiskatselmuksen aika. Neulomisintoa olisi, mutta aika on tuntunut tässä kuussa olevan tosi vähissä. En tiedä, onko minuun iskenyt jonkinmoinen kevätväsymys, mutta olen iltaisin ollut ihan poikki ja mennyt ajoissa nukkumaan. Neulomisaikaa ei siis oikein ole ollut lasten simahdettuakaan. Tällä hetkellä työn alla on edelleen viime kuussa mainitsemani kaitaliina, jota teen tädilleni ja joka ei tosiaan hetkauta lankalaihisvaakaa suuntaan tai toiseen. 

Tämän kuun valmistuneet työt ovatkin sitten yhtä lukuunottamatta olleet toistaiseksi salaisia projekteja. Se yksi on viime kuussa esittelemästäni vyyhdistä neulottu pipo, jonka sain kuvattua tänä aamuna. Jos neulomisintoa löytyykin, niin kuvausinspistä saa sitten kyllä etsiä kivien ja kantojen alta! Edelleen on kuvaamatta se parin viikon päästä oleviin häihin neulottu huivi. En tosin ole enää varma, pääseekö huivi sittenkään näihin juhliin, koska mekkosuunnitelmat menivät uusiksi ja ovat itse asiassa toistaiseksi täysin avoinna...

Koska valmistuneista töistä ei ole toistaiseksi kuvia, lätkäisen tähän tämän yhden aikasyöpön. Asusteet vaihtuu mutta hiekkalaatikko on vakio! Ihanaa, kun kohta on taas lämpimämmät kelit ja tarkenee ottaa neulomuksen mukaan hiekkiksen reunalle.


Sitten lukujen pariin. Huhtikuun käyttösaldo on hieman parempi kuin maaliskuun, mutta SNY-paketin ja salaisten projektieni lankojen (joita tuli muuten ohjeessa mainittujen määrien takia ostettua ihan liikaa, mutta tästä lisää myöhemmin kun esittelen sen varsinaisen työn...) takia tultiinkin sitten ensimmäistä kertaa tänä vuonna plussalle kokonaissaldossa.ostettu/saatu käytetty erotus
tammi 0 -411 -411
helmi 0 -334 -334
maalis 650 -182 468
huhti 650 -261 389
touko

0
kesä

0
heinä

0
elo

0
syys

0
loka

0
marras

0
joulu

0
yhteensä 1300 -1188 112


Olen lupaillut arvontaa tässä jo jonkin aikaa ja huomisen vapun kunniaksi voisinkin sitten laittaa sen pystyyn... Pysykäähän kuulolla!

2 kommenttia:

 1. voi kun olet ostellut kiltisti... =) itse sorruin ostamaan taas lisää joten saapi nähdä kuin paljon plussalla mennään vuoden lopussa... meinasin tosin tässä kesän kynnyksellä vielä pari isompaa työtä tehdä... toinen jo puikoilla.... =)
  Ihanaa vappua teille =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein itselleni lupauksen että yritän aina shoppailla ensin omassa varastossani! Lankakaupat olen kiertänyt kaukaa, mutta vähän kyllä jännittää vuoden lopputulos :)

   Poista