sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivän kakut

Tänä äitienpäivänä herkuteltiin urakalla! Aamupäivällä nautimme ihanasta brunssista oman äitini luona. Viemisinämme oli karpaloruisleipää, patonkeja (joista tietysti unohdin ottaa kuvan), kuohuviiniä ja ihanan Nigellan vielä ihanampaa kirsikkajuustokakkua, jossa tosin oli kirsikoiden sijaan mansikoita.



Mimosat juustokakun kumppaniksi
Puolenpäivän aikaan siirrymme anoppilaan. Mieheni veljineen ahkeroi keittiössä meille äideille ihanan päivällisen; mansikka-mozzarellasalaattia, naudanpaistia punaviinikastikkeella ja kukkakaali-bataattipyreetä. Suurkiitos veljestriolle, ruoka oli ihanaa! Kahvipöytään toin tuhdin Brooklyn Blackout -kakun, joka myös oli koristettu mansikoilla. Resepti oli jälleen Hummingbird Bakeryn kirjasta. Ja voi enkeksimikä sentään miten loistavan herkullista suklaakakkua!


 

Kaikkia aisteja hivelevää ruokaa ja ihanat rakkaat ihmiset ympärillä, ei kai äitienpäivältä voisi enempää edes pyytää! Namnam ja puspus, niin äideille kuin kaikille muillekin

3 kommenttia:

  1. Kakku tai ihanaa, täyteläinen, sulkainen ♥
    Kiitos Jutta ♥

    VastaaPoista
  2. Piti kirjoittamani että SUKLAINEN!

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä vaan, ihanaa että maistui!

    VastaaPoista