Ystävänpäivän muffinit

Tänäänhän saa luvan kanssa söpöstellä oikein urakalla, vai mitä? Ylettömän suloiset banaani-kanelimuffinit vaniljakuorrutteella, olkaa hyvät.


Resepti on, yllätys yllätys, jälleen kerran Leivonnaisia herkkusuille -kirjasta. Marmoroitu kuorrutus syntyy värjäämällä puolet kuorrutteesta elintarvikevärillä ja lusikoimalla eriväriset massat pursotuspussiin vierekkäin.


 ♥ 
Toivottavasti teillä kaikilla on oikein rakastettu, rakastettava ja/tai rakastunut olo tänä ystävänpäivänä! 
♥ ♥ 


Ja hei, vielä muikkarina, että jos tahtoisit itsellesikin tuon Leivonnaisia herkkusuille -kirjan (tai jomman kumman kahdesta muusta arvottavasta kirjasta), voit osallistua arvontaan täällä KLIK!

Kommentit

  1. Tosi kauniit, ihanan hempeät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värjäys onnistui kyllä tosi kivasti, siitä tuli vähän tuollainen vanha roosa tai mansikka-vaniljapehmis - sopii juuri tällaiseen hempeilypäivään :)

      Poista
  2. Ooo! Wau! :) Vesi nousi kiellelle :) Vaikka eihän noin kauniita muffineita raaskisi edes syödä! ;)

    VastaaPoista
  3. Oijoijoi miten ihanan näköisiä!! :) nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tuolla tuplaväritekniikalla tulee kyllä tosi kivan näköistä helposti!

      Poista
  4. Aivan ihania nämä kaikki tekemäsi kakut ja leivonnaiset, miten saatkin näyttämään kaikki niin herkullisilta ja näteiltä :) Kauan olet harrastanut leipomista? Itseänikin kiinnostaisi, sillä pidän leivonnasta enemmän kuin ruuanlaitosta. Onko vinkkejä mistä kannattaa aloittaa kakkujen kanssa jos niitä haluaisi kokeilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Leipomista olen harrastanut lapsesta asti, mutta ammatti siitä tuli 2010. 2013 tein vielä kondiittorin erikoistutkinnon. Viimeinen kysymyksesi on hyvin laaja; mahdatko tarkoittaa noita massalla päällystettyjä kakkuja? Kaiken a ja o on hyvä kakkupohja ja hyvät täytteet :) voisin oikeastaan kirjoittaa tästä erillisen postauksen.

      Poista
    2. Oi se olisikin kiva postaus ja juu, tarkoitin juuri noita massalla päällystettyjä kakkuja xD empä tullut ajatelleeksi että kysymys tosissaan on vähän laaja vastata näin nopeasti. Mutta postaustasi odotellessa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit