lauantai 14. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria

Helyes-blogin Heidi lähestyi minua kivalla haasteella! Mikäpä sopisikaan paremmin ystävänpäivän aiheeksi kuin ilahdutus - olivatpa ilahdutettavat sitten tosielämän ystäviä tai virtuaalituttuja. Alunperin haaste lähti liikkeelle Tipulassa-blogista.


Tässä haasteen säännöt:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Minä laitan haasteen eteenpäin...

Nyt sitten alkaakin ankara pohdinta omista ilahdutuskeinoista sekä tietenkin jännittynyt odotus siitä, mitä Heidi meinaa keksiä!

Ihanaa ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää!  

15 kommenttia:

 1. Jee, mahtavaa, että lähdit mukaan! :) Laittelehan mulle osoitettas tulemaan.. :)

  VastaaPoista
 2. Hauska haaste! :) Kiitos siitä! Pitääkin laittaa asiaa eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Olen sitten tarkemmin yhteydessä, kun tästä kirjoittelet! ;)

   Poista
 3. Kivaa että haastoit mukaan! Haastanpas itsekin kanssabloggaajia vielä viikonlopun aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Mietintämyssy täällä jo sauhuaa kuumana ;)

   Poista
  2. No nyt on vihdoin haaste minunkin blogissani, vähän venähti yli viikonlopun...:D

   Poista
  3. Ei se oo niin justiinsa! :D

   Poista
 4. Oiii ihanaa, kiitos! Mie tuun kans mukaan :) Eli siis ymmärinkö oikein, että mie saan siulta jotakin ylläriä ja sitten mie lähetän niille yllärit, kenelle mie heitän tän haasteen? :D Varmistan vielä että menee oikein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juurikin näin! :D

   Poista
  2. Jes, hyvä, kerrankin tajusin jotaki heti siltä istumalta :'D Mie kirjottelen tästä heti postauksen ja yritän miettiä että ketä ite haastan mukaan :) Tää on vaika monessa miun lukulistalla olevassa blogissa, joten nyt pitääki iha kunnolla kattoo et kenelle pistän haasteen eteenpäi :D

   Poista
  3. Tämänhän aaa tosiaan halutessaan laittaa uudemmankin kerran jollekulle! :) Mutta joo, aika tiiviisti on nyt kiertänyt blogipiirejä. Kääk, mun pitää alkaa ihan kunnolla sitten miettimään että mitäs teille keksisi! :D Lähestyn sitten vielä tarkentavalla sähköpostilla.

   Poista
  4. Jooh, miun pitää varmaan nyt laittaa semmosille ketkä on jo tän haasteen saanu, en nimittäi meinaa keksii omasta lukuluettelostani nyt ketään kenel tää ei ois jo ollu :D Ja juu, sähköpostia odotellessa! :)

   Poista
  5. Aaaa, jes, taijjan sittenki löytää semmoset blogit mitkä ei oo viel mukana tässä :)

   Poista
 5. Tänää tuli paketti kotiin! KIITOS IHA HURJASTI! Noille kaikille tulee kyl käyttöö ;) Ja todellaki piristi päivää (tai noh iltaa täl hetkel) tuo paketti :)

  VastaaPoista